Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, February 17, 2011

Daarchlea

Mungkin ramai yang tak kenal dengan band Daarchea, sebab band nie bukanlah satu band yang famous. Mana aku tahu kewujudan band nie?

Aku malas nak type history dia, so just copy and paste yea.
Daarchlea is a Metal band originated from the city of Kuala Lumpur, Malaysia. Formed in early 2007, Daarchlea was the first band for each of its member. In the first stage, Daarchlea only consist of Emme and Zizie. However, in pursuit to achieve their dreams of having their own band, they searched for other members to complete the band's line up. This effort was quite complicated because it was hard to find someone who has the same interest of music that suits the band's taste and someone who can play the type of music that Daarchlea's try to delivering. Yet after a few months of searching, Daarchlea finally found it's member and had completed its lineup. One by one, each member with similar interests as Emme and Zizie had showed up. Aiem, followed by his good friend, Emiey joined Daarchlea. As the search continued, they found Ayie to take the position as the drummer. The line up almost completed except that there was one position left to be filled which was the vocalist. It wasn't easy to find someone talented and committed enough for this position. But with luck and persistence, they finally found, Firdz and pursue him to join Daarchlea as the lead singer, and as the official front man of the band. On 2009, Emiey decided to quit from the band due to other commitments, and his position was replaced by Ash. Together with Emme as the mastermind, lead guitarist and song writer for Daarchlea, this band finally consist of Firdz (Vocals), Zizie (Guitars), Aiem (Bass), Ash (Keys), and Ayie (Drums). 
Actually, band nie band kawan aku. Mula2 aku tak berapa nak paham dengan style pembawakan music diorang, tapi sebab band member, aku cuba paham kan jugak. Lama2, aku jadi seronok dengar single diorang. Yupe, diorang adalah undergorund band yang sedang meningkat naik dalam bidang Metal.

Jangan salah label diorang sebagai satu band yang memjua syaitan, kerana itu sangatlah menipu. Aku tertarik dengan latest single yang baru diorang release kepada fans diorang. Dher Phalse Mesaya. Kalau korang dengar sekadar mendengar, korang takkan faham apa yang cuba diorang sampaikan. Tips untuk dengar lagu2 Daarchlea adalah dengan mendengar sambil membaca lirik lagu tue. Itu yang aku lakukan bila dengar latest single tue. Terbaik dari Daarchlea.

Kalau korang nak dengar single nie, click here. Link nie akan direct bawak korang ke page fan Daarchlea di Facebook. Dekat situ pun ada lirik untuk singles yang pernah diorang release.

Last word from me, Best of Luck to Daarchlea. Semoga maju di masa akan datang.

p/s:motif buat entry nie?? saja nak promote band nie di samping mengisi kebosanan aku.. hehehe...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: