Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, February 21, 2011

Kelas Batal, Aku Kebosanan

Menulis semula untuk hari ini. Entah kenapa tiba2 rasa macam rajin sangat nak menulis. Dah jumpa ilham ke??

Hari ni kelas Adv MA aku batal. So pergi kelas pukul 10. Sekali, lect masuk kelas bagitau kelas postponed. Dia ada hal. Aku dah macam, kenapa mesti bagitahu sekarang??/ Uwa!!!! Now, tengah tunggu kelas pukul 12. Yang mana, akan start pukul 1215. So, sabar yea Miss Eriqa.

Quote for today *macam pernah buat je quote sebelum nie*.
Life goes on.
Even somtime we feel like dying in the moment.
Create the memories while you can.
So that, you won't regret your life.

lots of love,
 [Miss Eriqa]

No comments: