Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, March 30, 2011

Contest Natural Beauty

Actually, ni first time aku join contest. Hehehe... Tq to newcomer in blog world, Miss Sophia. Ni kawan aku sebenarnya. Near to the end of last semester, dia cakap dia selalu baca blog, and aku saja nak promote blog. Hehehe... Neway, jom join contest nie. Tak susah mana pun. Plus, its your natural beauty. Bukannya make up tercantik ke, mulut muncung tercomel ke. Hahaha... Thats the only reason kenapa aku join ontest nie.

===========================================================================


First, macam contest2 yang lain, korang kenalah follow and letak banner tuan punya idea kan?? Tapi, banner nie korang kena letak kat enrty and sidebar. -DONE-

Pertandingkan satu gambar korang. Tapi ada syarat. Syaratnya:
1. Berseorangan
2. Muka tiada tempekan2 bedak2 tebal @ make up
3. Tiada accessories: ray ban, spectacles, sunglasses dan seangkatan dengannya.
Aku pertandingkan gambar waktu aku matirks dulu. Sebab?? Aku rasa aku comel lagi sewaktu bergelar kanak2 ribena. Ngeee... -DONE-

-Abg stalker, sila abaikan selimut dengan bantal kat belakang ek.. hehehe... ^_^-

Last, kena tagged 2orang blogger and make sure diorang tahu. Hurm... Aku nak tagged siapa yea???? Aku tagged -DONE-
1. Miss Fiffyana
2. Miss Mimie

Tarikh tutup: 1 May 2011. Lambat lagi. So, jom meriahkan contest nie. =)

lots of love,
Miss Eriqa]

2 comments:

Abang Stalker said...

kanak2 ribena yg cute..haha.selimut n bantal kiri kanan pun nk join jgk. :P
thanks ye dik join abg ;) gud luck yau. :)

princess hearty said...

aik? awat ak kena ni?? hahaha.. tggu ak hilang jerawat dulu ak join. lalalala