Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Tuesday, April 12, 2011

Thanks To All ^_^

Hurm... What should i say??? Happy or touched or both???

Birthday aku hari sabtu lepas. Well, disebabkan takda siapa nak celebrate, aku sambut birthday aku dekat Mustika Muhibah. Hahaha... Aku pergi belajar motor and kereta sebab on 11 April aku ada test JPJ untuk lesen P. Dah la straight dari kelas. Hehehe... Lepas balik dari latihan, aku balik bilik and tukar baju untuk ke Changlun bersama Mimie. Lepak and hangout di Changlun sampai pukul 7. Dan terus balik ke bilik. Sangat bosan kan birthday tahun ni.

Semalam 11 April aku ada test JPJ untuk lesen P. Itu aku cerita kemudian lah, bila dah dapat lesen P yang betul2. Hehehe... Balik dari test pukul 5, Sponge ajak aku ke Changlun sebab dia nak beli air and nak belanja aku makan. Suka2. Pergi around pukul 6. Sampai Changlun terus pergi makan dulu di C Kopitiam depan C-Mart.

Makan macam biasa, tapi terkantoi disebabkan oleh seorang kak waitress yang agak sengal bertanya terang2an bila nak bawak masuk kek. Aku macam dah boleh agak, tapi buat2 tak tau. And tengah2 makan, tunggu jugak la, bila kek nak sampai. Ingatkan kek coklat yang biasa sebab just mak makan untuk 3orang je. Sekali, special cartoon cake. Waaaa!!!! I'm so touched. Mimi pandai pilih kek. Hehehe.. Lepak makan sampai dekat2 pukul 8, karaoke sejam and terus balik. Balik bilik, aku lepak cafe. Disebabkan cake banyak lagi (separuh) aku jamu rumate aku and member2 aku makan kat cafe SD.

Masa karaoke, Kak Wanie call, kata nak datang print. Tunggu punya tunggu, pukul 1130 baru akak aku datang bilik. Saya sangat mengantuk waktu itu sebab seharian penat di luar. Akak mengadu pendrive hilang akibat terjatuh. Aku dapat agak macam akan ada yang berlaku. get ready siap2. Memang betul un. Kena mandi dengan tepung malam tadi. Uwa!!!! First time kena sepanjang life aku. Hahaha... And aku dapat lagi sebijik kek malam tue. Surprise diorang pun tak menjadi sebab Wan dah kantoikan yang dia pergi beli kek untuk aku sebab Mira and Kak Wanie mintak tolong. Hehehe...

Yea, Aku rasakan tahun nie paling meriah. Sangat seronok dengan sambutan dari kawan2.

Buat Mimie and Sponge, walaupun surprise korang tak menjadi, tapi kek yang dipilih memang dapat buat aku terkedu sebentar. Hehehe... Thanks sangat2 walaupun lewat sehari kita sambut birthday aku.

Buat Kak Wanie, Yong, Mira, Eng n Kak Hawa, thanks sebab sanggup prank aku malam tadi dengan tepung. Tahniah sebab jadi yang pertama dapat prank aku. A million thanks.

Pada mereka yang wish, terima kasih sangat2 walaupun ada yang lewat. Terima kasih buat semua. Sayang korang ketat2.

p/s:gambar kena tunggu upload di FB oleh Sponge and Mimie... =)

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: