Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Monday, September 12, 2011

Kembali Dari Menyepi

Terlalu lama rasanya jari ini tidak menulis di sini. Huhu... Yupe, memamg terlalu lama aku tak menulis. Korang sihat?

Dah masuk sem baru di UUM, bermakna ini semester terakhir aku di sini dan berada dalam tahun akhir untuk bergelar sebagai seorang student.

Hurm... Lama tidak menulis, aku mula rasakan tiada apa yang hendak aku coretkan di sini. Hope korang happy2 selalau, dan moga hari2 mendatang lebih baik dari sebelumnya. Insya-Allah, aku mungkin akan kembali menulis semula dan memeriahkan dunia blos kembali.

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: