Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Saturday, December 10, 2011

Lega Buat Sementara Waktu

Akhirnya, beban ICS dan SM individu dah berakhir. Aku seronok. Sangat seronok. Huhu... Dapat rehat kan minda sekejap. Yang tinggal sekarang, hanya Specialised Taxation dan SM group. Harap2 dapat hbskan dalam tempoh masa terdekat. Hehehe...

pic: bru setelkan assignment ICS... meja bersih?? sebab aku tak suka sepah2.. *3 steps* assignment nie tak banyak guna buku @ ntes, itu yang jadi bersih.. cuba kalau buat assignment guna buku and segala notes yg ada.. takda rupa meja dah ha.. hehe...

Life busy sekarang. Sangat busy. Dah lama aku tak rasa saat2 macam ni. Sebab apa? Hurm... Sebab aku suka buat kerja last minute. But, aku puas bila dapat siapkan kerja ikut kehendak aku. Hehe... =)

Now, nak tengok2 apa yang patut aku buat untuk SM group project pulak. Sebab apa? Sebab, aku prefer buat yang paling aku minat di akhir2 cerita. Hehhee...

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: