Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, January 08, 2012

Gembira??

It's 8th January 2012. With a blink of eyes, its had been 8 days already in 2012. Life?? There's no life for me right now as I'm in my final exam mood. But, it's gonna last until tomorrow.

Erk.. Apa yang aku meraban speaking ni? Okay, meulis dalam English tanpa arah tuju sangat membuatkan English aku buruk. Yea, saya memang sedar dari dulu. Hahaha.. Frankly speaking, aku memang tak pandai nak mengarang dalam english. Tapi, kalau nak mesej atau berborak dengan kawan2, itu tak jadi masalah. Jadi masalah bila nak bercakap dengan orang luar. Itu jadi macam gagap sikit. Hehe..

Dah2, dah banyak aku melalut ni. Okay, tujuan entry ni sebenarnya nak bagi tahu korang2 yang dekat luar semua yang aku tinggal hanya satu paper sahaja lagi. Aku baru je habis paper ke 5 pagi tadi. Paper yang paling berat untuk aku bagi semester ni. Sangat berat sampai aku rasa nak menangis bila menjawab. Semoga apa yang aku lakukan, telah aku lakukan dengan sebaik yang mungkin. Semoga keputusan aku mampu membuatkan aku tersenyum.

Besok adalah perjuangan terakhir aku di sini sebagai seorang student. Dan selepas itu aku akan melangkah ke luar, menjadi seorang pelajar praktikum. Takut?? Mungkin, sebab ini adalah secara rasmi. Yang aku kerja dulu, itu tak rasmi. Hahaha... =)

Okaylah, harus bergerak untuk mandi. Nanti air pulak takda. *tension aku lah.. 2minggu sebelum exam, masalah air.. sampai sekarang tak elok2..*

p/s:baru perasan.. ini entry pertama untuk tahun ini.. =)

lots of love,
[Miss Eriqa]

2 comments:

Layyinul Harir said...

akkak dh nak habes daa..hehe..

syafa punye tinggal 5 paper lagi.hihi

[Miss Eriqa] said...

ngeee... akak dah penat paper deret deq oiii dari 1-3 hari tue.. yg last nie pun deret gak dari 7hb.. itu yg rasa lega sangat paper dah nak habis.. hehe...