Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Thursday, January 19, 2012

New Place, New Environment

Agak lama kan tak update blog?? Update pun takda siapa nak baca. Huhu.. Tak mengapa, sebab aku pun tak kisah. Ngeee...

Aku sekarang banyak online dari pejabat je pun. Sebabnya kat rumah, internet bermasalah sikit. Huhu.. Tempat baru memang seronok. Walaupun sini semua bumiputera macam masa aku kerja dekat IMRAN dulu, tapi environment lagi best. Teman pejabat semua sempoi. Even boss pun sempoi. Huhu..

Okay lah, nak out dulu. Nak breakfast makan nasi lemak dulu. Ngeee....

*kan aku dah kata, pejabat ni sempoi.. makan dalam pejabat pun no hal la... =)

lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: