Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Sunday, October 13, 2013

kembali menjelma

lama tak post kat sini. hampir setahun ak tak post apa2. tak tau nak post ap, tak tau nak merepek apa lgi kat sini. life goes on walaup apa yg berlaku.

rasa macam nak kembali active kat sini. satu2nya tempat untuk ak meluahkan segalanya. tempat ak merapu meraban.

tunggu hujung tahun. kalau ada rezeki, nak beli dekstop baru. yupe... ak tak suka guna laptop atau tablet. dekstop jugak yang best. huhu..

k lah.. nak tido dah. ngantuk, penat semua cukup. padahal ak tak buat ap pun hari nie.

salam sayang buat semua.
[Miss Eriqa]