Nuffnang Code

.:Nota Eriqa:.

Kadang2 kita tidak pernah bermaksud untuk menyakiti, namun kadang2 kita tidak pernah terfikir kita akan disakiti.

p/s: kalau rasa nak pinjam kata2 atau apa saja yang berkaitan dengan blog ni, sila link semula ke blog ini. TQ

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Wednesday, October 08, 2014

Memories That Never Fade Away

My 450 posts..

Raya haji, orang beraya sakan tengok korban di kampung, aku melarikan diri ke Penang.
Beruntung bila punya sahabat akrab yang tinggal di sana.
Haruslah aku buli dia sebelum dia berkahwin.
Hahaha..

Last minute decision untuk ke Penang aku buat hari Khamis pagi2 pukul 9 lebih. Request cuti dari bos, and immediately approve. So, next mission cari tiket.

NO TICKET AVAILABLE okay!! Damn!! Macam mana aku nak ke sana. Aku harus dan aku sangat2 hendak ke sana.

Well, online research, there you go, i got my ticket!! Yezza!!

Naik Pacific Express (beli online melalui Antar Holiday, sangat berguna bila tiket di kaunter habis). Jalan ke Penang, Alhamdulillah okay. Tidak terlalu teruk dan tidak terlalu lancar. Turun di Sg Nibong, and she picked me up and straight to dinner. Lapar teruk okay!!

Aku stay di Penang kali ni agak lama, dalam 4 hari macam tu. Ingin lari dari kesibukan kota metropolitan (chewah!!!)...

Tak banyak benda yang aku buat sementara berada di sana. Tujuan utama adalah ingin berjumpa BFF aku yang rasanya hampir setahun tak jumpa. Last rasanya masa dia turun ke KL sebab wedding. Tapi jumpa sekadar untuk serahkan barang. Masing2 dalam keadaan rush. So, tak boleh nak salahkan dia. Huhu...

Pillow talk session bermula malam pertama aku di Penang. Hahaha.. Like seriously pillow talk. Nasib baik dia kerja keesokan harinya. Kalau tidak, mahu pillow talk kali ni sampai ke Subuh.

Nothing much to story here actually. It just that I want to keep my story life here so that one day, when I miss you, I know where can I found back my memories. Memories that never fade.

Yang paling aku suka, bila kitorang berdua dapat lakukan sesuatu yang sudah lama tidak kami lakukan bersama. WINDOW SHOPPING!! Hahaha... Window shopping tanpa kehadiran lelaki. Seronok wey...

Gonna repeat again coming to Penang next time.

 


lots of love,
[Miss Eriqa]

No comments: